Over GFH Giro

De aanbieder van begrijpelijke beleggingsproducten

Beleggingsproducten worden vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. GFH Giro biedt duidelijke beleggingsproducten. Goed beleggen is niet gemakkelijk maar wij hoeven het niet moeilijker te maken dan het is. Daarom zijn onze voorwaarden in begrijpelijk Nederlands en staan er bij de veelgestelde vragen antwoorden die u verder helpen. Toch hechten we eraan dat klanten onze producten niet zelf afsluiten maar de hulp inroepen van een deskundige. In een gesprek aan de keukentafel kan een adviseur de gevolgen van een product in de persoonlijke situatie uitleggen. Daarom zijn onze producten alleen via het intermediar af te sluiten.

Sinds onze oprichting, hebben we producten ontwikkeld die niet alleen begrijpelijk zijn maar ook een goed rendement halen. Voeg daar onze toegankelijke service aan toe en u begrijpt waarom we succesvol zijn.

Wilt u meer weten over de GFH fondsen? In de maandrapportages vindt u de belangrijkste gegevens op een rijtje.

Wilt u de laatste maandrapportages per e-mail ontvangen? We sturen ze graag aan u op.

Werken bij GFH Giro

Op het moment hebben we geen vacatures maar bent u enthousiast over GFH Giro en heeft u de vaardigheden, het talent en de motivatie om zich voor ons in te zetten, stuur ons dan een open sollicitatie. U kunt daar het contactformulier voor gebruiken.